Mesotherapie

Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, voor een alternatief te kiezen, zoals mesotherapie. Doormiddel van insluizen van werkstoffen wordt de huid extra gevoed en zal de huidstructuur zichtbaar verbeteren.

Mesotherapie 

Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw gewone huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, voor een alternatief te kiezen zoals mesotherapie. Bij mesotherapie worden de werkstoffen de huid ingesluisd, hierdoor wordt de huid extra gevoed en zal de huidstructuur zichtbaar verbeteren.

Wat is Cosmetische Mesotherapie? 

Mesotherapie is een verzamelnaam voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het bij Cosmetische Mesotherapie er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van óp de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) ín de huid worden gebracht. Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal mesotherapie-behandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan.

Het resultaat

Indien het juiste aantal Cosmetische mesotherapie-behandelingen gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste concentratie, zijn de resultaten zeer goed. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een goede conditie is.

De techniek

Hierbij worden elektrische pulsen aan de huid gegeven  d.m.v. het zogenaamde Mesotherapy Instrument. Het bijzondere hierbij is dat er door optimale keuze van pulsfrequentie en pulsintensiteit tijdelijk hydrofiele kanalen ontstaan in de huid, waardoor de wateroplosbare werkstoffen uitermate goed de huid in kunnen penetreren. Door de elektrische pulsen ontstaat tevens direct een mooi liftend effect.

Geadviseerd wordt om tijdens de behandeling een ampullenkuur te gebruiken om de behandeling te ondersteunen.