Dr. Baumann Bestellen

Dr. Baumann producten veilig en voordelig online bestellen en kopen.

Dr. Baumann producten veilig en voordelig online bestellen en kopen.

Keller Skincare is een toonaangevende huidverzorgingspraktijk in Voorhout met al ruim 40 jaar werkervaring in de cosmetica branche. Al vele jaren werken wij naar volle tevredenheid met het merk Dr. Baumann. Dr. Baumann producten worden exclusief verkocht door schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die naast kennis van de huid, ook kennis hebben van de inhoud en werking van cosmetica en cosmetische ingrediënten.

Productadvies

Heeft u een gevoelige huid of bent u allergisch voor veel producten? Heeft u twijfels of vragen over een product of bent u op zoek naar het juiste product voor uw huid, maar wilt u geen behandeling? Boek dan een GRATIS productadvies gesprek. Tijdens dit gesprek adviseren wij welke producten u het beste kunt gebruiken. U kunt telefonisch of via een email een afspraak maken.

Het bestellen en verzenden van Dr. Baumann producten.

Na het productadviesgesprek kunt u direct de producten meenemen of een bestelling aan ons opgeven. U kunt u bestelling opgeven via e-mail info@kellerskincare.nl telefonisch 0252-231001 of app 0629100800. Na betaling worden de producten naar u verzonden met Post NL of u kunt een afspraak maken om de bestelling op te halen in onze praktijk. Ook brengen wij de producten bij u langs in de Bollenstreek!.

Gratis verzending vanaf € 30 euro !

Bij u eerste bestelling krijgt u 15 % welkomskorting. Bij iedere bestelling van Dr. Baumann krijgt u 10 % korting en gratis 3 proefjes. Zolang de voorraad strekt.

Dr. Baumann heeft uitstekende producten voor ieder budget en ieder huidtype, huidverjonging, huidproblemen o.a acne en eczeem. Het bestellen is mogelijk voor klanten die al DR. BAUMANN producten gebruiken of een huidanalyse hebben gehad.

Veilig en betrouwbaar

Wij zijn geregistreerd bij de ANBOS en bij de NVH.
Wij werken alleen met merken waarvan wij officieel dealer zijn o.a. Dr. Baumann. Declare, S+ Summecosmetics en Omegaflow.

Indien u nog vragen heeft vernemen wij dat graag van u.