T-Away

Iedereen heeft wel eens last van cosmetische huidaandoeningen waarvan je denkt dat er niets aan te doen is. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om met de T-Away meerdere aandoeningen te verwijderen.

T-Away

Iedereen heeft wel eens last van cosmetische huidaandoeningen waarvan je denkt dat er niets aan te doen is. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om met de T-Away meerdere aandoeningen te verwijderen.

Welke cosmetische aandoeningen kunnen er verwijderd worden met de T-Away?

  • Couperose (gesprongen rode adertjes)
  • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Acne Rosacea (couperose met onstekingen en puistvorming)
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratten

De behandelingen met de T-Away zijn weefselvriendelijk en zo goed als pijnloos. Aangezien de weefselbelasting minimaal is, worden er doorgaans geen pigmentvlekken of littekens aan overgehouden. Normaliter is 1 behandeling voldoende, soms echter bij bloedvatafwijkingen zoals b.v. couperose zijn er meerdere behandelingen nodig. (1-3) Het eindresultaat is dus snel zichtbaar.

Hoe werkt de T-Away?
De T-Away methode is een door een microprocessor gestuurd systeem waarbij gewerkt wordt met een speciale USHF-applicator (Ultra Short High Frequency).De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein staafje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Hoe vindt de verwijdering van de huidaandoening plaats?
Bloedvatafwijkingen zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes, acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Overpigmentatie zoals; pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de T-Away methode van de huid geschrapt.

Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt (ongeveer 10-14 dagen). Als het korstje er afvalt, is het vlekje verdwenen en ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur. Wratten (ouderdomswratten, steelwratten) worden losgemaakt van de huid.